Windows

Brandprogramma CDBurnerXP

Lokaal verwijderde bestanden blijven dan bewaard in je back-up en kunnen teruggezet worden, bijvoorbeeld als je per ongeluk een bestand op je pc hebt https://driversol.com/nl/drivers/network-cards/via/d-link-dfe-530tx-pci-fast-ethernet-adapter-revc verwijderd. Het kan echter ook zo zijn dat u een back-up wilt maken van uw hele systeem, bijvoorbeeld omdat u een nieuwe laptop heeft gekocht en niet alles opnieuw wilt installeren. Dan moet u gebruik maken van speciaal daarvoor gemaakte software of van Windows Easy Transfer, dat standaard in Windows zit.

  • In dit artikel laat ik je zien hoe je met het geweldige en gratis programmaHandBrake een DVD kunt kopiëren op een Mac.
  • Ben jij op zoek naar de SanDisk SSD Plus 2,5 inch 240GB bol.com?
  • Wil jij een SanDisk SSD Plus 2,5 inch 240GB kopen?

Kies voorIk beschik niet over de aanmeldgegevens van deze persoon. In het venster hierna kies je voorGebruiker zonder Microsoft-account toevoegen. Geef nu de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord op en klik opVolgende. Windows 10 leunt hevig op het gebruik van een Microsoft-account, waarmee je toegang hebt tot het besturingssysteem zelf, maar ook tot online diensten zoals OneDrive en Outlook.com. Windows 7 maakt nog gebruik van een lokaal account, en gelukkig is dat ook nog mogelijk in Windows 10.

Appletips Nl Maakt Gebruik Van Cookies

Indien jullie problemen ondervinden bij het opzetten van een netwerkverbinding met alleen macOS, benader dan onze supportafdeling. Zij kunnen jullie hier dan eventueel verder naar kijken. Je kunt hen bereiken door de knop ‘Neem contact op’ aan de onderkant van deze pagina te gebruiken of het tabblad ‘Contact’ in je controlepaneel. Wij gebruiken webdav over https, dus het toevoegen van webdavs maakt hier geen verschil. De verbinding wordt sowieso beveiligd tot stand gebracht. Ik kan hieronder niet snel iets terugvinden over problemen met de verbinding die continue verbroken wordt op mijn Mac OS.

Ze bieden te veel mogelijkheden om uitgebreid te bespreken, je zal er dus zelf (op eigen risico!) mee moeten experimenteren. Is de informatie op deze pagina niet actueel? Correcties en aanvullingen zijn altijd welkom via Test zelf de conditie, en laat de fouten repareren.

Kan Configuratiescherm Niet Openen Windows 10?

Als u het gewenste back-up schema heeft ingesteld dan klikt u op OK om te bevestigen. U kunt de regelmaat van de back-up aanpassen naar “wekelijks”, “dagelijks” of “maandelijks”. Daarbij kunt u een specifieke dag en tijd instellen voor de back-up. U krijgt nu de vraag waarvan u een back-up wilt maken. Maak kennis met Z24 Academy, het platform voor persoonlijke ontwikkeling van Business Insider.

Je gaat weer naar de archief map en kopieert hier je back up in terug. Er zal gevraagd worden of je de bestaande gegevens wilt overschrijven. Er zijn ook allerlei tools beschikbaar waarmee je een iPhone-backup kan maken, waarbij je soms meer opties hebt. IMazing maakt via je computer backups van je Apple-toestellen, maar overschrijft daarbij niet je vorige reservekopieën. Het is daardoor een soort tijdmachine, waarmee je terug kan naar de instellingen op een bepaalde datum. Je kan de backups ook inplannen en worden geoptimaliseerd opgeslagen, zodat niet je hele schijf volstaat met allerlei kopieën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *